söndag 21 februari 2010

Hundar, ungar o hektiskt liv!!!!!

Vad det har varit länge sedan jag skrivit i min blogg nu igen.......hyj på mej.....men min tid räcker inte till har jag märkt. :(

Skolan för en hel del av min fritid och mina barn är ju inte de lugnaste och trevligaste just nu. ALLA och jag menar de alla tre har kommit in i trotsåldern tillika....hur kan jag ha en sådan tur som jag har månne?????

Robin sitter på Silja line just nu med sina kamrater och några vuxna som borde hålla koll på pojkarna....jag är så nervös och hoppas att tonåringen min kommer hem levande....HJÄÄÄÄÄÄLP!!

Rebecca är och simma med Maria och före det var de och shoppade till Columbus.

Helt otroligt att jag faktiskt har hunnit vara ner till min pappa en snabb vända det här veckoslutet....det känns inte som så men jag vet att jag varit där....!

Nu är jag hemma och tvättar kläder som en tok....tar detta aldrig slut????

Jag tycker att jag tvättar kläder i ett och aldrig blir korgen tom, tvärtom så svämmar den över varje dag....borde ha köpt 2 tvättmaskiner istället för en, så jag sku hinna ikapp tvättberget någon gång i alla fall.


Idag i Karis har jag igen skottat snö med far min....det är kallt som i sibirien just nu i södra Finland och snön börjar ta över landet just nu. Vart ska vi föra all snö och vad händer det när våren kommer????? Simmar vi i lera då?????

Jag älskar vinter men inte behöver man ju överdriva heller ;)

Men som ni alla märker så hålls jag i liv genom en hel del stress och göromål hela tiden....jag hoppas och tror att jag en dag ska hitta ett lugn som jag kan leva med....kanske det är livet efter skolan....hoppas det faktiskt!

Inga kommentarer: