fredag 2 april 2010

Sjukdomar i mängder o lite till...bläääää :(

Vi har haft en ljuvlig vinter i år i Finland..... jag har säkert en hel del som hatar mej för de orden men jag har saknat de kalla, vita vintrarna. I år har man kunnat vara ute o njuta av snön....eller åtminstone i början...men nu börjar den bli lite tråkig....vi har liksom fått för mycket av det rolliga i år!

Varför har vi alltid regnigt o blåsigt på vintern eller så har vi en vinter som denna då det ALDRIG slutar snöa och vara kallt????

De sista dagarna har solen börjat titta fram och snön börjar smälta.....våren är på kommande...fåglarna kvittrar....men det tar nog en tid än före all snö smultit.

Rebecca har varit på sin första bal från skolan i mars månad. Borgmästarbalen. Hon dansade fint o njöt av sitt fina hår o sin vackra balklänning. Hon hade väntat på det sedan december ifjol men svininfluenssan satt stopp på balen då.

Nu är det dansat och fotograferat o vardagen fortsätter iggen efter prinsessdrömmen :)

Nu har vi igen blivit utsatta för en seg o otäck flunssa. Först blev Jonathan sjuk förra lördagen när jag gick på Lisas tupare o efterfest på The Tiger. Febrig o snorig var han på söndag morgonen o hela dagen ett dera gnällde han eller sov han. Jätte trevlig "krapula" dag jag hade. På måndag morgon måste jag bli hemma från jobbet o lillherren min hade feber till onsdagen.

Jag var ju som vanligt väldigt uttråkad efter några dagar instängd.....och fb hjälpte mej inte hemskt mycket, tyvärr. Men droppet i min bägare var när Rebecca fick samma flunssa o ble hemma på onsdagen hon med. Allt irriterade henne o Jonathan som började kvickna till sej gjorde ju allt för att få Becca att gnälla.

Livet log någon annan ställen än hos oss på onsdag och torsdag.

Tur så kom jag iväg till skolan på torsdagen och Pavel fick ta hand om sina barn också. Men han orkade inte en hel dag (inga nyheter precis :( ...) så jag tog över efter att jag varit i skolan och även ännu stressat i en matbutik där alla tror att maten tar slut för att affärerna är stängda under påsken....HALLLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅ....gott folk....get a grip on yourselves!

Nu har vi tillfrisknat så mycket att vi kan åka o hälsa på min käre far o mina syskon på lördagen efter Amos kalas. Jonna har kalas på söndagen så vi får kalasa en hel del fast vi nog än allihopa hostar o kracklar oss lite men febern e ju borta o då måst jag komma ut....annars tappar jag förståndet.

Livet ler i Nordsjö igen!!!!!
GLAD PÅSK ALLIHOPA!!!!!!

Inga kommentarer: