söndag 7 juni 2015

Extra mamma

Det här veckoslutet har jag varit extra mamma till barnens kusiner. De kom på fredagen och åker hem idag. Den yngre av dem är en speltokig pojke och därför kommer han nu och då till mej där man endast får spela när jag ger lov och annars är man ute i friska luften. Han gillar inte mej så mycket men när det inte fungerar hemma så kommer han hit och får njuta av utelivet med andra barn i samma ålder.

Flickan gillar att vara hos oss. Hon är ut på länk med min dotter, de provar kläder, jumppar, sjunger och springer ute och tar foto av allt och ingenting, mestadels av varandra men roligt har de. Hon stannar gärna hos vårt.

Junior i vår familj förstår inte alltid varför kusinen inte vill gå ut och leka och blir uttråkad på att sitta framför tvn dag ut och dag in så med honom är det inte så många kommandon som det är med kusinen.

Nå som sagt idag åker de hem och jag ska börja storstädningen inför luftrörs tvätten som är på kommande till vårt hus. Hela klädrummet ska tömmas och göras plats till arbetarna som kommer och badrummet ska lite fixas upp.

Ute stormar de så tusan men solen lyser så hoppas ni alla får njuta av er dag utomhus idag.

Inga kommentarer: