söndag 19 december 2010

Lördagen förbi :(

Gårdagen är ett monster i min bakficka. Hatet ligger i min benmärg. Hur kan man hata en kvinna så mycket som jag gör? Jag har ingen sympati för någon av de två längre. Han var min far tills igår men nu försöker jag bara glömma honom. Hon fick vad hon ville. Nu är det bara intressant att se vem hon till nästa fryser ut. Hon kan detta spel....o den dumma farsgubben förlorar allt omkring sej pga sin blindhet.

Jag har gråtit bittra tårar igår i timmar.....jag har haft huvudvärk hela dagen.....jag åt ingenting igår....kunde absolut inget annat än röka och gråta....kände mej som en skjuttavla för gevär igår. Sitter på stolen och jag blir skjuten från alla håll och allt och när jag säger ALLT så menar jag absolut ALLT är mitt fel. Även det som kvinnan själv har gjort mot min far är också mitt fel för hon är felfri och jag är den som inte bryr sej om min far. She is so wrong that bitch!!!!!

Så vår bro är bränd och för mina barns skull hoppas jag att han en dag vaknar och kontaktar dem men tyvärr kommer jag aldrig att kunna förlåta honom. Man gör inte detta till sin dotter. Och man tillåter inte en ny flickvän att stå och skrika så spottet flyger åt ens egen dotter. För då är man ett svin...ett riktigt svin. Fy fan säger jag....jag trodde han var min far och att han var en man....men han är ju en mes som låter kvinnan bestämma i mina föräldrars hem.

Mina syskon förstår säkert inte hur det känns för ingen av dem har någonsin vågat stå upp och säga sin åsikt utan bara följt med vinden. De kommer säkert att ha sin far med i sitt liv länge än och på köpet får de skitstöveln som verkar veta allt men som inte ens kan få sig ett jobb och ändå är hon över 40 men beter sej som en 13!!!! åring.

Men jag lever för mina barn och inte för att lyssna på den jävla kärringens lögner som hon sprider omkring mej. Hon vet inget om mej och inte min far heller för den delen. Det är bättre att hålla sej borta från skiten även om det är av samma blod. Det finns bättre människor som bryr sej omkring mej någonstans.

Nu måste jag avsluta med något lite roligare. Detta är något som min arbetskamrat hade fått av sin andra kollega när hon fick sitt körkort. Skratta och njut och ha en bra söndag!!!!

GATORNA KÄNDES SÅ TRYGGA OCH BRA, ÄNDA TILLS JAG HÖRDE NYHETEN IDAG, ATT DU NU DITT KÖRKORT FÅTT, ÄR LUGNET PÅ VÄGARNA ETT MINNE BLOTT, VI ALLA HÅLLER OSS BORTA FRÅN GATAN,DÅ DU NU SITTER I BILEN OCH GASAR SÅ SATAN, I VARJE KURVA DU MÅSTE HA KOLL, TITTA INTE ÅT ANNAT HÅLL.......

DIN BIL DU MÅSTE KÄNNA VÄL, OCH KUNNA NAMN PÅ VARJE DEL, VET DU NAMN PÅ VARJE SPAK, VET DU ENS VAD SOM ÄR FRAM OCH BAK? "SKRÄPET" PÅ FÖNSTRET FÅR INTE KASTAS BORT, DET ÄR BÖTESLAPPEN DÅ DU KÖRT SOM EN LORT, FÖRR GICK JAG PÅ GATORNA SÅ MUNTER OCH GLAD, NU KRYPER JAG LÄNGS DIKEN SOM I EN SKYTTEGRAV........

MINNS ATT VID RÖTT SKA DU STANNA, VID GRÖNT FÅR DU ÅKA, IS INTE MED POLISEN OM DETTA BRÅKA, GULT BETYDER INTE ATT DET BLIR EN SOLIG DAG, UTAN ATT DU NU FÖR STARTNING ÄR KLAR, DE SVARTVITA STRECKEN SOM SYNS PÅ VAR GATA, ÄR INTE ZEBROR SOM AV EN ÅNGVÄLT BLIVIT FLATA, DE ÄR BARA STÄLLEN VAR DU SKA STANNA OCH LÅTA FOLK GÅ ÖVER FAN ANAMMA.....

SER DU BILEN SOM BLINKAR FRAMFÖR, HAN ÄR INTE FLIRTIG ELLER PÅ FESTHUMÖR, DET ÄR SÅ MAN GÖR DÅ MAN VILL SVÄNGA, DÅ SKA DU SAKTA AV OCH INTE IN I HONOM RÄNNA, NU GER JAG MIG UT-VE OCH FASA, JAG TYCKER JAG HÖR DEJ I KURVAN GASA :)

Grattis till körkortet Marion! <3

Inga kommentarer: