måndag 15 november 2010

När blir det lättare?

Behöver skriva av mej igen :(

Jag är definitivt oönskad hos min far nu. De andra syskonen har mera värde än jag....kunde aldrig tro att det sku kännasa så här när man blivit utan båda föräldrarna. Hoppas mina syskon får njuta så länge de kan.

Hade en natt från helvete med herr P inatt och jag klarar inte av detta mera....mitt liv kan inte vara så här...det kan inte vara så här svårt.

Idag började min IA på dagiset och jag är klar till 17.12 bara inte mitt privata liv tar över mitt arbetsliv. Jag hoppas jag håller ihop tills ET-veckan....men börjar tro att jag inte klarar många nätter som de här längre.:´(

Tur så har jag barnen fast de också gör min vardag svår som oftast men de gör så att jag orkar vakna på morgonen. Utan en trygg punkt i livet är det svårt att fokusera och orka med en normal vardag....men jag försöker ta en dag åt gången oh lovar ingen någonting.

Men det kan jag säga att så här mycket HAT kunde jag aldrig tro att man kunde ha för en annan människa....jag har dödat i mina tankar om och om igen samma person men tur så är det bara i min hjärna.

Nu ska jag lugna ner mej med en tobak och göra mej förberedd för en ny arbetsdag imorgon med mörker jippo och en heel hög med barn som springer med ficklampor i sina händer i mörkret.

Något roligt att se fram emot åtminstone :)

1 kommentar:

Mia sa...

Voi Hanna, hoppas jag kan skicka dej lite ork, energi o styrka så här genom cyberspace! Kram!