onsdag 3 november 2010

SKOLFORUM 2010 i Stockholm

Tjohejsan!!!!

Nu är jag hemma efter en 3 dagars resa till Stockholm med mina klasskamrater och förmän etc.

Skolforum var en otroligt bra mässa. Bra föreläsare men även en hel hög dåliga föreläsare som ville få oss att köpa deras böcker och inget annat.

JAg kommer från mässan med "nice feelings".....min sista föreläsare var en otrolig man....vill definitivt läsa hans böcker fast han inte ens berättade så mycket om dem utan producerade ord efter varann i över 1½ h....Björn Ranelid heter han och den som bara kan så gå och lyssna på honom. Man mår bättre och är gladare när man suttit och lyssnat på hans föreläsning.

Hemresan med Silja Europa var nu inte det som jag tänkt mej förstås men vi kom till Helsingfors och det är ju det viktigaste....tror jag i alla fall ;)

Båten gungade både före och efter Åland....hoh hoh....och mitt i natten mitt i allat gungande så skakar de och brakar i båten och sen.....bllir det tyst......och mycket mörkt....ingen ström på båten mer........mitt ute på havet.....hääääärligt.....NOT!!!

Nå Micaela sovde.....jag bedövade mej med bra musik från min iPod och hoppades att vi skulle komma levande hem till Finland.

Vi kom hem men försenade....sisådär med en timme eller så.

Nu sitter jag hemma och njuter av min yngsta son och hunden.....men senare idag ska jag till jobbet på handledning och sen hem åter och göra mej klar inför min nästsista skoldag......JA JUST DET......min näst sista skoldag......JIPPPEEEEEE!!!!

Puss och kram allihopa!!!!
<3

1 kommentar:

ghita sa...

Annika, vad kul att du fortsatter att skriva! Jag ska lasa och kommentera! Jag vet hur hemskt det ar att ligga och lyssna pa brakande i en hytt. For var generation kommer Estonia-katastrofen att finnas sa starkt i tankarna narhelst vi aker bat eller hur?