söndag 1 februari 2009

Åter en weekend förbi!

Vart flög tiden? Just var det ju fredag. Nu hann jag inte med igen. Vad hände?

Fredagen var ju fartfylld men svimma jag o vakna idag eller...?
På fredagen kom min svägerska från Forssa utan förvarning med sina barn på besök. Jag var på väg och simma med Rebecca och Jonathan när vi fick ett samtal....jaha då var det bara att åka hem igen och öppna dörren för där stod hon i vår trappuppgång och väntade med ett leende på sina läppar.

Vi böt lite barn och så gick jag och simma med hennes dotter o min istället. Det var en hel del dykande och mitt hjärta var i halsgropen för det mesta. Jag hade ju inte en aning hur bra hon kunde simma tösen hennes så jag kunde ju inte bara lämna henne utan uppsyn. Jag var trött både kroppen och mentalt när jag anlände hem......men vilken syn....svägerskan hade städat och tvättat kläder igen en gång. Hon är otrolig!!!

På lördagen var jag och handla på partiaffären Heino för både pizzerian och för oss själva tidigt på morgonen helt ensam. Guuuud vad det var skönt att få gå i en butik UTAN BARN. Jag hittade nästan inget som skulle ha varit billigare där än i Citymarket eller S-market men pizzerian fick allt den behövde i alla fall.

Men hör och häpna....jag kunde gå till Citymarket utan barn också på lördagen och där hittade jag ju en hel del ätbart.

Svägerskan tog Jonathan med sig till Bocksbacka på lördagen så att jag kunde handla, läsa folksjukdomar, åka till Siv med Anu och Micaela och fortsätta studera folksjukdomar. Robin var ju hos Fegos hela kvällen så det var otroligt skönt att veta att jag inte hade en klocktid att hålla utan kunde studera helt i lugn och ro.

Studdgruppen vår var ibland lite ute på villospår men det gick ju ganska bra i alla fall. Inte kom vi ju igenom alla sjukdomarna och inte vet jag när jag nästa gång ska få tid att läsa men lite klokare blev jag ju. Tack Siv för de goda bullarna och förlåt för alla morötter jag åt. Anu jag väntar på receptet till tipubröden dina.

Idag har jag då sagt adjö till min svägerska och hennes barn. Jag har även bråkat villt med mina egna barn som har ett otroligt liv hela tiden. Hur orkar de med det? Jag undrar bara!
Jag har fortsatt tvätta kläder och lakan idag. Maten skötte Rupa om så den delen var fixad.

Mot Robins vilja har jag fått sitta vid datorn en lång stund idag. Betalad räkningar...hemska räkningar och kollat mejl och nu uppdaterad min blogg efter en lång tid igen.
Just nu har jag en naken 2 åring som springer omkring i mitt hem och sjunger BET ON IT!. Han är ju lite speciell min lillgrabb. Hoppas hans glasögon snart är färdiga för hans ögon börjar vara ganska råddiga nu. Hans ena öga har han väldigt sällan på dens riktiga plats och han sitter alltid 20 cm från tvn eller sagoboken för annars ser han inget. Tröttsamt för mej men hur månne det känns för honom?

Nu ska jag och hänga upp de sista kläderna på tork och låta Robin äntligen komma nära sina kära ägodel...alltså datorn menade jag.
Hoppas att Sera snart ska bli frisk igen och Anu tag en varm rhum så kanske din hemska flunssa springer bort och aldrig kommer tillbaka.

Nu och vila så orkar jag jobba och efter jobbet ta en simkväll med ungarna imorgon.
Ha det bra allihopa!

1 kommentar:

Mari sa...

Hej på dig
Kiva att läsa om ditt fartfyllda liv:)
Marina