onsdag 28 januari 2009

Vardagen i mitt liv!

Hej igen!
Lång tid sedan senast!

Nu har jag då varit med min son och valt ut glasögon (OBS! ANU! inte lasisilmä!!) åt honom hos Instrumentarium i Östra Centrum.
Han får runda, bruna Muumi bågar. Han valde dem själv och var mycket nöjd över sitt val. Hoppas han är nöjd om 2½ vecka när han får dem också. Jag vill inte börja muta honom för att få glasögonen att hållas på hans näsa hela dagen.

Rebecca har haft simskola i skolan varje onsdag och vi har fortsatt vårt simmande i Nordsjö simhallen själva. Ingen går upp mot en kväll i simhallen med 3 skrikande, bråkande ungar som bara MÅSTE slåss hela tiden. Nordsjö simhall har ingen bassäng stor nog för mina 2 äldsta barn. De kan inte finnas i närheten av varandra för mera än 2 sekunder utan att slåss.

Jag är snart i stort behov av terapi om detta inte slutar snart. Pjuh......

I skolan har vi nu helt på urakka börjat lära oss om folksjukdomar och om människans anatomi och fysiologi. Allt verkar gå över mitt förstånd....ni kan nu förklara mej som en idiot. Jag vet inget! Et silleen!

Kan någon förklara varför datorer är så förbannat dyra? Min egen dator har varit sönder i evigheter och jag köpte nyligen en ny dator till Robin på hans födelsedag men nu borde jag ju få en dator åt mej själv köpt också.
Jag har kollat på Hobby Hall, Anttila, Verkkokauppa och alla andra tänkbara platser men inte har jag funnit någon billig dator som sku vara bra för mej inte. Jag gråter inombords...buääääh!

Nu måste jag tyvärr dra mej mot köket och sköta mina husliga arbeten som mina barn hatar att göra ss. tömma/fylla diskmaskinen osv.
Herregud till Makuuni borde jag ju gå före kl. 19. Hur ska jag hinna dit då?
Nu tog nog bloggandet slut för idag.
Ciao!!!

1 kommentar:

Anuma sa...

NEJJJJJ....ai, inte lasisilmä? Nå BRA.