torsdag 19 mars 2009

Ohohojajaaaa!

Då var det igen en skoldag bakom mej! Jag har stuckit Micaela subcutant idag alltså under huden!
HON LEVER ÄN!

Det var en väldigt lång och långtråkig dag idag igen på skolan.....vi som förstod genast hur man sku sticka en spruta fick sitta o göra ingenting i timmar....buääääh!

Jag bara sitter och väntar på december 2010 när jag får kalla mej till NÄRVÅRDARE! Guud vad det är lång tid dit!

Från måndagen är jag på fem veckors praktik på Stengårdssjukhus, avd.4.
JAG DARRAR OCH ÄR LIVRÄDD FÖR ATT PRAKTISERA MED SÄNGLIGGANDE/DÖENDE MÄNNISKOR!

Det kommer säkert att bli en pina men det råkar bara vara något som är ett måste för att jag ska kunna bli klar utexaminerad närvårdare om 1½ år!

Nu till en annan trevligare sak.
Jonathan Rafi var på 3 års granskningen idag. Han är nu 101cm lång och väger 14 kg. Han har växt fast han inte äter nästan något...underligt.

Han ska inom 2 veckor pånytt till ögonspecialisten för att hans högra öga har bråkat igen. Hon pratar om att han behöver ännu starkare linser och kaksteholinssit.....HERREGUD.....det är ju sådana som "äldre" människor använder.
Snart blir han väl blind!
Vi lär ska också behöva gå på en ny läkar/labb visit inom ca 1 månad för att kolla varför han har så många infektioner hela tiden...jag älskar mitt liv...inga sjuklingar här inte...!

Nu borde jag koka ihop lite mat men när kroppen är för trött och när ögonen vill vara fast hela tiden. Vad ska man då göra då?

Städa borde jag göra för mitt hem ser ju ut som en soptipp med kläder o leksaker överallt. Vi har ju Jonathans kalas på lördagen nu när jag ska ha utbildningsdag på jobbet imorgon.
Någon gång borde jag hinna baka också...hmmmmmm...hur många timmar hade ett dygn nu igen?

Men nu och få något ätbart i sej förutom bröd hela tiden! Visst är limpukkan god men inte mättar den så mycket.
Ha sköna vårdagar och njut av solen så mycket ni hinner!!!!

Inga kommentarer: